Bouwkundig tekenbureau

Bouwtekening Expert is hét bouwkundig tekenbureau voor particulier en zakelijk. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van professionele bouwkundige tekeningen. Naast het maken van een bouwtekening geven wij ook graag bouwadvies en kunnen wij de omgevingsvergunning aanvraag voor je uit handen nemen. Meer weten over Bouwtekening Expert als bouwkundig tekenbureau? Lees verder!

Bouwkundig tekenbureau voor professionele bouwtekeningen

Bij een (ver)bouwproject zijn professionele bouwtekeningen enorm belangrijk. Als bouwkundig tekenbureau met jarenlange ervaring op het gebied van bouwtekeningen weten wij als geen ander waarop gelet moet worden. Wij helpen zowel particulieren als zakelijke klanten met bouwkundige tekeningen die tot in perfectie zijn uitgewerkt op basis van de doorgegeven wensen.

Waarom een bouwtekening laten maken?

Als je ervoor kiest om door ons een bouwtekening te laten maken zetten wij de lijnen van het (ver)bouwproject uit. Als bouwkundig tekenbureau maken wij bouwtekeningen die voldoen aan alle eisen van de gemeente, ideaal voor het aanvragen van een omgevingsvergunning bij de gemeente. Als er een goede bouwkundige tekening aangeleverd wordt is de kans groter dat je aanvraag goedgekeurd zal worden. Het laten maken van een bouwtekening bespaart je niet alleen veel tijd, maar zorgt er ook voor dat de vergunning sneller rond komt en er dus sneller met (ver)bouwen gestart kan worden. 

Wanneer je een of meerdere aannemers op het project zet dan weten zij aan de hand van onze bouwtekening precies wat het idee is. Onze professionele bouwtekeningen zijn tot in de kleinste details uitgewerkt, waardoor alles voor uitvoerende duidelijk is.


BOUWKUNDIG TEKENBUREAU INSCHAKELEN

Als je ervoor kiest om een bouwtekening te laten maken door Bouwtekening Expert dan kies je voor expertise. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van bouwtekeningen maken. Daardoor hebben wij de nodige bouwkundige kennis om naast het uitwerken van bouwtekeningen ook advies te geven over het (ver)bouwproject. 

De bouwtekeningen die wij leveren kan je direct gebruiken voor de aanvraag van een omgevingsvergunning. Ook kunnen wij de aanvraag van een vergunning voor je uit handen nemen. In dat geval nemen wij alle communicatie met de gemeente en betrokken partijen voor je over. Volledige ontzorging bij de aanvraag van een bouwkundige tekening is dus mogelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden of de kosten? Neem gerust contact met ons op.

Vorige
Vorige

Welk type bouwtekeningen heb ik nodig voor een omgevingsvergunning?

Volgende
Volgende

Bouwtekening laten maken?